Foredrag

Tag greb om virksomheden og den interne succes

Jacob – Inspirerende Foredragsholder og Udvikler

Trænger I til at blive rystet lidt sammen som gruppe og få nye vinkler på det at bedrive forretning? Måske står I over for at skulle booke forskellige foredrag, hvor I ønsker at kombinere forretningsforståelse med personlig udvikling?

Jeg har altid haft en passion for at formidle og udvikle andre, at kunne udfordre og skabe refleksion. For mig handler det ikke kun om at levere en overfladisk præsentation, men om at skabe varige indtryk og ændre perspektiver. Jeg tror på, at det vigtigste er, at folk husker, hvad der blev talt om, og at de kan integrere det i deres hverdag og arbejde videre med det.

Helt grundlæggende brænder jeg for at hjælpe andre med at få succes i deres liv. Det handler ikke kun om at give information, men om at inspirere og motivere til handling. Jeg tror på, at alle har potentialet til at opnå deres mål, og min rolle er at guide dem på vejen til succes.

Er din virksomhed, organisation eller institution klar til at tage det næste skridt mod succes? Lad mig hjælpe med at inspirere og motivere dine medarbejdere eller deltagere med skræddersyede foredrag og workshops. Kontakt mig i dag, så vi kan drøfte, hvordan jeg kan hjælpe dig med at nå dine mål. Sammen kan vi skabe varige forandringer og øge jeres likviditet.

Teiten designer gerne et foredrag til netop jer, hvor vi sætter fokus på det, hvor I kommer fra, og det budskab, I ønsker, at jeres tilhørere skal have med hjem.

Jacob afholder forskellige foredrag, som alle har omdrejningspunkt omkring forretning og ledelse. Det kan være et oplæg omkring modellen ”hul i spand”, ja, det hedder den altså, som er en model inden for økonomiens vandring i en virksomhed. Modellen er designet til at skabe ejerskab hos den enkelte medarbejder til at tage ansvar for udviklingen af forretningen og for at spille konstruktivt ind og optimere eller helt fjerne pseudoarbejde.

Jacob laver også foredrag om sin egen vej igennem erhvervslivet kombineret med det frivillige arbejde og musikken. Hør om de forskellige udfordringer, han har oplevet som leder, og hvordan han arbejder med at tage ansvar og skabe rammer for andre.

Typisk forløb for Foredrag

Se også vores øvrige ydelser

Business Bootcamp

Revolutionér Din Iværksætterrejse

Inhouse Forløb

Udvikling der skaber læring og styrke gennem andre

Salgstræning

Når købsoplevelser har højere værdi end bundlinje